Vorige | Volgende

Dorpsstraat 27 Muiderberg

Vraagprijs € 1.715.000 k.k.

Neem contact met ons op

0294-263230

info@makelaar-vlaanderen.com

Omschrijving

De vrijstaande villa het Lagerhuijs op 535m2 eigen grond wordt onder voorbehoud gunning als woning te koop aangeboden voor €1.715.000,- k.k. Het woonoppervlakte is v 343m2 waarbij er vanuit gegaan wordt dat met het plafondluik de vide wordt afgesloten. In de prijs is begrepen een stelpost van €300.000,- inclusief BTW voor een nieuwe keuken een badkamer en het maken van slaapkamers en overige...

Kenmerken

Soort woning
Vrijstaande woning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1905
Ligging
Aan rustige weg, in bosrijke omgeving, in woonwijk

Omschrijving

De vrijstaande villa het Lagerhuijs op 535m2 eigen grond wordt onder voorbehoud gunning als woning te koop aangeboden voor €1.715.000,- k.k.

Het woonoppervlakte is v 343m2 waarbij er vanuit gegaan wordt dat met het plafondluik de vide wordt afgesloten. In de prijs is begrepen een stelpost van €300.000,- inclusief BTW voor een nieuwe keuken een badkamer en het maken van slaapkamers en overige bouwkundige aanpassingen naar de wens van koper.

De horeca inventaris, keuken etc. zijn niet in de koopsom inbegrepen en worden verwijderd.

De eigenaar is bereid in plaats van 343m2 woonoppervlakte 275m2 te verkopen en 68m2 in eigendom te behouden. De prijs is dan €1.375.000,- inclusief een stelpost van €250.000,- voor de verbouw als boven genoemd. Vanzelfsprekend wordt dan ook de kavel kleiner. (zie plattegronden).

De stelpost houdt in dat de eerste €300.000,- voor rekening van verkoper komt en u slechts meerdere hoeft te betalen. Indien u liever koopt voor €1.415.000,- zonder stelpost dan is dat vanzelfsprekend ook mogelijk.

Wij zullen zo spoedig mogelijk 3 impressie foto's plaatsen. Vanzelfsprekend is dit slechts een impressie. Het voordeel van dit project is dat u zelf bepaald hoe u het ingedeeld en afgewerkt wilt hebben.

MUIDERBERG 'AAN ZEE'
Muiderberg was rond 1900 een eenvoudig boerendorp aan de Zuiderzeekust. Door de Gooische stoomtram was Muiderberg goed bereikbaar vanuit Amsterdam. Veel boeren verdienden zomers geld bij door geheel of gedeeltelijk hun woning te verhuren. Zelf trokken zij zich bescheiden terug in schuur of stal. Om dat op te brengen moet je zelf zeer verdraagzaam zijn. Diezelfde gastvrijheid is er nu nog.

Wie vanuit de stad komt, maar het lommerrijk groen van Muiderberg waardeert, is nog steeds van harte welkom. Het open water van het IJsselmeer en het groen in en om het dorp is ons heilig. Muiderberg is ook na de nieuwbouw in de afgelopen 60 jaar nog steeds een oase van rust en groen. Buiten de spits ben je in 10 autominuten in Amsterdam en met de fiets doe je er afhankelijk van je tempo 30 tot 60 minuten over. Door de A1 en de A6 is Muiderberg goed omsloten en is de hele Randstad maar ook Noord- en Oost- Nederland goed bereikbaar. Er is een busverbinding met het NS-station Naarden-Bussum en Weesp.

Je kunt in en rond Muiderberg heerlijk fietsen, wandelen, paardrijden,zwemmen, zeilen, surfen en kiten. Ook is er ruimte voor tennis, hockey en voetbal. In "De Rijver" zijn er tal van binnensportmogelijkheden.
Er zijn voldoende winkels en er is een keuze uit 2 basisscholen. Muiderberg biedt een ideaal woon- en leefklimaat voor jong en oud. Uniek is het wonen aan de lommerrijke Brink met z'n eeuwenoude bomen waar de natuur het dorp binnenkomt. Maar ook de uitbreidingswijken uit de jaren 50 en 60 bieden veel groen.

En dan is er nog iets wat boven de praktische voordelen uitstijgt, iets dat u zelf moet ervaren. Ongeacht waar uw voorkeur naar uitgaat, u voelt zich als nieuwe inwoner in Muiderberg meteen thuis. Het is prettig omringd te weten door gelijkgestemden. Het is geen toeval dat zoveel inwoners juist voor dit dorp kozen. Wie dat wil, wordt probleemloos opgenomen in de kleine leefgemeenschap die de liefde voor de woonplaats deelt en waar iedereen elkaar kent en groet. Het komt er op neer dat je in Muiderberg jezelf kunt zijn.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Vrijstaande woning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1905

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
343 m²
Bruto inhoud
1.188 m³
Perceeloppervlakte
535 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
9
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
3
Voorzieningen badkamer
toilet, douche
Voorzieningen badkamer
toilet, douche
Voorzieningen badkamer
toilet, douche

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Muiden
Sectie
C
Indexnummer
191
Perceel
3677
Oppervlakte
535 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in bosrijke omgeving, in woonwijk
Tuintype
achtertuin
Tuin
40 x 40 m
Oppervlakte
1600 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Dorpsstraat 27 Muiderberg

naar Dorpsstraat 27 Muiderberg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand