Vorige | Volgende

Graaf Florislaan 2 Muiderberg

Vraagprijs € 1.000.000 k.k.

Neem contact met ons op

0294-263230

info@makelaar-vlaanderen.com

Omschrijving

Op de hoek van de Dorpsstraat en de Badlaan (de laan naar het Ijsselmeer met het strand en het haventje) ligt de vrijstaande villa 'Lieftinck'. Het pand is gebouwd als winkel/woonhuis maar is ideaal als vrijstaande villa. Indeling: Entree met twee toiletten, grote woonkamer, hal, keuken, bijkeuken. 1e verdieping: Ruimte voor 3 slaapkamers+ badkamer. De woning is onverbouwd te koop voor €1000000 of...

Kenmerken

Soort woning
Vrijstaande woning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1920
Ligging
In bosrijke omgeving, in centrum, in woonwijk

Omschrijving

Op de hoek van de Dorpsstraat en de Badlaan (de laan naar het Ijsselmeer met het strand en het haventje) ligt de vrijstaande villa 'Lieftinck'.

Het pand is gebouwd als winkel/woonhuis maar is ideaal als vrijstaande villa.
Indeling:
Entree met twee toiletten, grote woonkamer, hal, keuken, bijkeuken.
1e verdieping: Ruimte voor 3 slaapkamers+ badkamer.

De woning is onverbouwd te koop voor €1000000 of verbouwd voor 1.250.000 inclusief een stelpost van 250.000 voor verbouwing.

Muiderberg 'aan zee'
Muiderberg was rond 1900 een eenvoudig boerendorp aan de Zuiderzeekust. Door de Gooische stoomtram was Muiderberg goed bereikbaar vanuit Amsterdam. Veel boeren verdienden zomers geld bij door geheel of gedeeltelijk hun woning te verhuren. Zelf trokken zij zich bescheiden terug in schuur of stal. Om dat op te brengen moet je zelf zeer verdraagzaam zijn. Diezelfde gastvrijheid is er nu nog.

Wie vanuit de stad komt, maar het lommerrijk groen van Muiderberg waardeert, is nog steeds van harte welkom. Het open water van het IJsselmeer en het groen in en om het dorp is ons heilig. Muiderberg is ook na de nieuwbouw in de afgelopen 60 jaar nog steeds een oase van rust en groen. Buiten de spits ben je in 10 autominuten in Amsterdam en met de fiets doe je er afhankelijk van je tempo 30 tot 60 minuten over. Door de A1 en de A6 is Muiderberg goed omsloten en is de hele Randstad maar ook Noord- en Oost- Nederland goed bereikbaar. Er is een busverbinding met het NS-station Naarden-Bussum en Weesp.

Je kunt in en rond Muiderberg heerlijk fietsen, wandelen, paardrijden,zwemmen, zeilen, surfen en kiten. Ook is er ruimte voor tennis, hockey en voetbal. In "De Rijver" zijn er tal van binnensportmogelijkheden.

Er zijn voldoende winkels en er is een keuze uit 2 basisscholen. Muiderberg biedt een ideaal woon- en leefklimaat voor jong en oud. Uniek is het wonen aan de lommerrijke Brink met z'n eeuwenoude bomen waar de natuur het dorp binnenkomt. Maar ook de uitbreidingswijken uit de jaren 50 en 60 bieden veel groen.

En dan is er nog iets wat boven de praktische voordelen uitstijgt, iets dat u zelf moet ervaren. Ongeacht waar uw voorkeur naar uitgaat, u voelt zich als nieuwe inwoner in Muiderberg meteen thuis. Het is prettig omringd te weten door gelijkgestemden. Het is geen toeval dat zoveel inwoners juist voor dit dorp kozen. Wie dat wil, wordt probleemloos opgenomen in de kleine leefgemeenschap die de liefde voor de woonplaats deelt en waar iedereen elkaar kent en groet. Het komt er op neer dat je in Muiderberg jezelf kunt zijn.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Vrijstaande woning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1920

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
224 m²
Bruto inhoud
781 m³
Perceeloppervlakte
320 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Gooise Meren
Sectie
D
Perceel
4739
Oppervlakte
320 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
In bosrijke omgeving, in centrum, in woonwijk

Foto's

Kaart Graaf Florislaan 2 Muiderberg

naar Graaf Florislaan 2 Muiderberg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand