10 REDENEN OM VLAANDEREN UW HUIS TE LATEN VERKOPEN:

 1. DE WONINGGIDS VOOR MUIDEN EN MUIDERBERG 
  Speciaal voor Muiden en Muiderberg geven wij een woninggids uit die wekelijks wordt aangepast aan de laatste ontwikkelingen. Bovendien wordt deze gids regelmatig in krantvorm huis-aan-huis verspreid in Muiden en Muiderberg.
 2. ONZE ENTHOUSIASTE AANPAK 
  Wij staan zes dagen per week voor u klaar!
 3. DE OPVALLENDE ORANJE/BLAUWE TE KOOPAFFICHES 
  Voor wie dit wenst stellen wij deze gratis ter beschikking. (ze zijn niet mooi, maar wél doeltreffend).
 4. EEN UITGEBREIDE RELATIEKRING 
  Op onze “mailinglist” staan zo’n 300 geselecteerde woningzoekenden die een huis in Muiden of Muiderberg willen kopen. Misschien zoekt een van hen uw huis.
 5. JARENLANGE PRAKTIJKERVARING 
  Vlaanderen is al zo’n 60 jaar actief in de makelaardij in het Gooi en de Vechtstreek.
 6. ONZE GROTE THEORETISCHE KENNIS VAN ZAKEN 
  Onze kennis gaat verder dan de normale beroepsopleiding: naast een makelaar hebben wij o.a. een fiscaal jurist in dienst, die als oud belastinginspecteur een fiscaal doordacht financieringsadvies geeft. 
 7. PERSOONLIJKE AANDACHT 
  Iedere klant – koper én verkoper – krijgt bij ons een gedegen, eerlijk en betrouwbaar advies afgestemd op zijn persoonlijke omstandigheden.
 8. EXTRA GOEDE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN 
  Pas als de financiering geregeld is kan een koper definitief tot koop overgaan. Door onze goede relaties bij een aantal geldverstrekkers leveren wij alle aspirant kopers optimale offerte.
 9. NO CURE NO PAY 
  Een oriënterend gesprek over de verkoopmogelijkheden van uw woning is vrijblijvend: wij brengen u voor een dergelijk bezoek geen kosten in rekening.
 10. HUIS VERKOPEN? VLAANDEREN! SNEL EEN GOED RESULTAAT! 
  Door de combinatie van bovengenoemde punten zijn wij in staat snel een goed resultaat te bereiken. Wij leveren een meer dan standaard dienstverlening en dat tegen dezelfde standaard courtage als andere makelaars in rekening brengen.